Leverans från 79 kr.
Min kundvagn

Mini Cart

Byten och returer

Byten och returer

Generellt

Retur och byte är desamma. Om du behöver byta kan du därför lägga en ny beställning.

Alla returvaror behandlas inom 10 vardagar. Återbetalning sker alltid till samma betalningsmetod som du använde när du lade ordern. Skickar du hela din order i retur återbetalar vi även fraktavgiften. Märk att vi inte betalar extra omkostnader till följd av att du själv väljer en annan leveransform än den billigaste standardleveransen, som vi erbjuder.

Som kund hos Justcool.se har du alltid 90 dagars full ånger- och bytesrätt från den dag varorna mottogs.

I paketet medföljer en retursedel. Använder du retursedeln drar vi av 129 kr från beloppet som återbetalas dig för returvarorna. Har du möjlighet att själv skicka varan på ett annat och kanske billigare vis, är du välkommen att göra det. Skicka returen till:

Justcool.se
c/o Justsupreme ApS
Ydervang 5
4300 Holbæk
Danmark 

Kom ihåg att bifoga en kopia av orderbekräftelsen, eller ett annat papper med samma uppgifter som på orderbekräftelsen.

Vi tar ej emot paket utan utdelning eller paket skickade mot postförskott eller andra efterkrav.

Reklamation - Defekt eller fel vara?

Kontakta vår kundservice på kundservice@Justcool.se före du skickar vara i retur till oss. Vi kan i vissa fall avhjälpa problemet utan att få varan i retur. En reklamation som skicks i retur till oss utan att vi har gjort föregående överenskommelse, medför ett krav på 99 kr i returavgift.

Var uppmärksam på att sparkcyklar inte tål vatten och fuktigt väder. Griptapen förstörs när den utsätts för fukt. Detsamma gäller för kullager och skruvar, de rostar och går sönder. Sker detta anses det som felaktig användning och täcks inte av fabriksgarantin.

Om varan är testad på ett sådant sätt att det går utöver beskrivningen ovan, betraktar vi varan som begagnad. Det innebär att du vid ånger av köpet endast får återbetalat en del eller inget av köpesumman, avhängigt av varans handelsmässiga värde.