Leverans från 79 kr.
Min kundvagn

Mini Cart

Vi sätter kunden först

Om Justcool.se

Justcool är en onlinebutik som finns i hela Skandinavien och vissa EU-länder. 

Den svenska sidan Justcool.se slog upp dörrarna i augusti 2020. Ända sedan dess har vi strävat mot att ge bästa möjliga service till våra svenska kunder.

Tanken med denna butik är att på ett ställe samla alla märken vi tycker bäst om. När vi har hittat ett märke som vi tycker passar Justcools profil, vill vi kunna erbjuda våra kunder ett breatt sortiment av den tillverkaren. Dickies, Fjällräven och Beckmann är bra exempel på märken som vi gillar. Vi är stolta över att ha Danmarks (och kanske Sveriges?) största urval av nyss nämnda tillverkare.

Vi sätter kunden först

Vi menar att en nöjd kund är en bra kund. Därför vill vi ge dig som kund bästa möjliga service och samtidigt göra ditt besök på Justcool.se till en så positiv upplevelse som möjligt.

Alla produkter som säljs på Justcool.se håller hög kvalitet, det är något vi kan gå i god för. Vi har en bra kontakt med våra leverantörer och vi har handlat med flera av dem i många år. Därför kan du vara trygg när du handlar hos Justcool.se

Vi önskar dig ett trevligt besök på Justcool.se!

Du är mycket välkommen att skriva till oss om du har frågor rörande våra produkter. Skriv till oss på kundservice@Justcool.se

 

Justcool.se
c/o Justsupreme ApS
Ydervang 5, 4300 Holbæk, Danmark
CVR: DK29193630
E-post: kundservice@Justcool.se