Leverans från 79 kr.
Min kundvagn

Mini Cart

Fingerboard – Mikroskateboards för fingertricks

En fingerboard är en skateboard i miniatyr för angenämt tricksande på skrivbordet. Liksom en riktig skateboard kan du också göra massor med trick med fingerbrädan. Boardslida på en blyertspenna, grinda på hopfälld laptop och gör en ollie över din mormors ovärderliga ming-vas! Om du vill ha mini-skateboardhinder med autentiska utseenden ska du kolla in Justcools olika miniatyrramper och rails, perfekta för dig som vill bygga en diminutiv skatepark för fingerboard hemma.

Read moreRead less
Rutnät Listvy

12 artiklar

Sätt fallande sortering

Mikroskateboards från 70-talet

De tidiga fingerboardsen kom i slutet på 70-talet och användes först som nyckelring av skateproffs. Under de 40 år som har gått har mycket hänt med utseendet på fingerbrädorna. Dagens fingerboard håller hög kvalitet och dess delar består av olika material. Själva decket är ofta tillverkat av trä eller plast och har ett snyggt tryck på undersidan, medan truckarna är gjorda av metall och hjulen av plast.

En fingerboard är kul att köra med eftersom den tillåter att man lever sig in i miniatyrverkligheten och simulerar riktiga skateboardtricks. Testa lyckan, kanske är du skrivbordvärldens ”Tum Penny” och vinner guld när fingerboard slutligen blir OS-gren 2024?