Leverans från 79 kr.
Min kundvagn

Mini Cart

Longboards för hastighet och chill

Longboardens historia tog sin början i Hawaii 50-talet. De lokala surfarna byggde om sina skateboards för att åkningen på asfalt skulle efterlikna den böljande känslan från surfing. Longboarden var född och den hade en längre bräda (deck), med större och mjukare hjul Idag finns det flera olika longboard-modeller med varierande syften. En av de populäraste varianterna kallas freeride longboard. Med en freeride longboad kan du köra downhill i höga hastigheter, tricksa och slajda på asfalten. Du kan också göra skarpa svängar utan att hjulen tar i själva brädan. Läs gärna mer om olika typer av longboards längst ned på sidan.

Read moreRead less
Rutnät Listvy

4 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Santa Cruz Amoeba Street Skate 8.4in x 29.4in
  -20%
  Santa Cruz Amoeba Street Skate 8.4in x 29.4in
  Special Price 1.303,00 SEK Regular Price 1.629,00 SEK
 2. Santa Cruz Rainbow Tie Dye Street 8.79in x 29.05in
  -20%
  Santa Cruz Rainbow Tie Dye Street 8.79in x 29.05in
  Special Price 1.303,00 SEK Regular Price 1.629,00 SEK

De populäraste longboardsen

Freeride longboards, en downhill-bräda gjord för hög hastighet, tricks och slajdande på asfalt. Denna longboard kan göra skarpa svängar utan att hjulen rör vid själva decket.

Cruiser longboards är ofta lite kortare och lättare att ta med sig. En cruiser-bräda används för att transportera sig med. Åkdonets kicktail gör att du snabbt kan vippa på brädan och komma över eller kryssa förbi hinder.

Pintail longboards ger långa sköna svängar och påminner om att rida fram på en våg med en surfbräda.
Dancing longboards är blivit en fluga både hos tjejer och killar. Den långa brädan gör att du får ett helt dansgolv för dig själv. Lyssna till härlig musik i hörlurarna och öva danssteg på denna rullande folkpark.