Leverans från 79 kr.
Min kundvagn

Mini Cart

Transportsparkcykel med mjuka däck och högt styre

Hos Justcool hittar du ett brett urval av hopfällbara transportsparkcyklar. Vi har sparkcyklar justerbara på höjden för barn och vuxna. Alla transportsparkcyklar finns i olika färger, varav rosa och blå är de mest sålda.

Read moreRead less
Rutnät Listvy

19 artiklar

Sätt fallande sortering

Sparkcykel till transport

En transportsparkcykel är i grund och botten ett färdmedel som tar dig från A till B, både säkert och fort. De flesta transportsparkcyklar är hopfällbara, vilket gör att du kan ta med dem på allmänna transporter eller i bilen. Det sistnämnda kan vara användbart när du ska ta dig från parkeringsplatsen till arbetet.

Många barn använder transportsparkcykeln istället för en vanlig cykel till skolan eller träningen och kan därmed undvika att åka på trafikerade vägar (den som åker på en sparkcykel räknas som gående, medan en eldriven sparkcykel räknas som cykel).

Transportsparkcyklar har andra egenskaper är tricksparkcyklar. En transportsparkcykel har stora hjul som ger högre hastighet och en jämnare framfart. Hjulstorleken gör att sparkcykeln lämpar sig väl för långa avstånd och kan ta sig fram på vägar som är aningen grusade, gräs och andra ojämna underlag.

Transportsparkcykeln har ofta en handbroms som ger en säker inbromsning och en bärrem som gör att du kan hänga sparkcykeln över axeln. För att vara säker på att du inte belastar kroppen vid långvarig åkning kan du justera höjden på sparkcykeln och göra den ergonomiskt inställd efter dig.

Köper du en sparkcykel av bättre modell följer det på ett stödben som gör de mycket smidiga att parkera vid snabbköpet eller skolan. Sist men inte minst, transportsparkcyklarna har kullager av hög kvalitet och klarar långvarig användning och högre hastigheter.

En nyhet i vårt sortiment är el-sparkcykeln. Med den kan du ta dig runt ännu snabbare och lättare. (Kom ihåg att en el-sparkcykel räknas som en cykel och har därmed andra regler än en vanlig sparkcykel för var man får åka.)

Utbudet av transportsparkcyklar ökar hela tiden i takt med att efterfrågan växer. Hos Justcool följer vi med i utvecklingen och kan erbjuda ett urval som passar dig, oavsett om du är en pojke, flicka eller vuxen.