Leverans från 79 kr.
Min kundvagn

Mini Cart

Pennfodral, barnens skolväska och skolstarten

Är det inte snyggt med ett pennfodral som matchar skolväskan? I Justcools gedigna utbud finns pennfodral i flera utföranden och färger till förnuftiga priser. Se också våra praktiska pennfodral med innehåll från JEVA. De populära pennfodralen kommer med en komplett uppsättning innehållandes blyertspennor, färgpennor, tuschpennor, suddgummin, linjaler och pennvässare. Om du har frågor eller behöver hjälp med att finna ett särskilt pennfodral är du alltid välkommen att kontakta kundservice.

Read moreRead less
Rutnät Listvy

Artiklar 1-42 av 159

Sätt fallande sortering
 1. Herschel Settlement Pennskrin Big Air
  -23%
  Herschel Settlement Pennskrin Big Air
  Special Price 199,00 SEK Regular Price 259,00 SEK
 2. Herschel Settlement Pennskrin Parachuters
  -19%
  Herschel Settlement Pennskrin Parachuters
  Special Price 209,00 SEK Regular Price 259,00 SEK

Pennfodral till skolväskan

Letar du efter ett nytt pennfodral till skolan eller fritids? Då har du kommit rätt, vi har ett stort urval av snygga pennfodral med både fina och coola motiv. Pennfodralen finns både som hårda askar och i mjukare material, välj det du själv föredrar!

Du kan välja mellan ett tomt pennfodral du själv fyller med det du önskar och ett pennfodral som redan är fyllt med de vanligaste skrivbordsattiraljerna, som linjal, blyerts- och färgpennor, suddgummin och inte minst en pennvässare.

De flesta av våra pennfodral matchar färgerna på skolväskorna vi också säljer. Pennfodralen har olika många fack, välj det som passar dig! De populäraste märkena för barn är bland annat Satch och Eastpak, tätt följda av märken som Heschel, JEVA och Beckmann.

Ska du påbörja nya studier har vi självklart också pennfodral för dig. De fodralen har mer neutrala färger och flera av dem har läderdetaljer och snygga blixtlås i metall.

Tips! Ett pennfodral kan innehålla annat än pennor, till exempel kan det också användas som en mindre badrumsväska med plats för bara det viktigaste.